زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

امیرعبداللهیان: مذاکرات وین در مسیر خوبی قرار داد

وزیر امور خارجه ایران با تأکید بر تلاش ایران برای لغو محاصره انسانی در یمن گفت که سفیر جدید جمهوری اسلامی در یمن به زودی معرفی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 28
کد خبر: ۱۱۵۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران ضمن تأکید بر پیشرفت در مذاکرات وین گفت که این مذاکرات در مسیر خوبی قرار دارد.

وی با اعلام این خبر که سفیر جدید جمهوری اسلامی در یمن به زودی معرفی می‌شود، گفت: «برخی در ذهن خودشان به دنبال تجزیه یمن هستند ما مخالف تجزیه کشور‌های اسلامی هستیم. برای پیگیری مناسبات ایران با یمن سفیر جدید ایران بزودی تعیین می‌شود و در این کشور مستقر خواهد شد. در حال حاضر کاردار ایران در یمن با نشاط و با فعالیت لازم سفارت را بازنگهداشته و ما به پیگیری‌های خود برای توسعه همکاری‌ها و بازگشت صلح به یمن و برای لغو محاصره انسانی و پایان تجاوز به این کشور ادامه می‌دهیم و معتقدیم یمن صرفاً راهکار سیاسی دارد».

وزیر امور خارجه ایران ضمن ابراز مخالفت با تلاش برخی برای تجزیه یمن تأکید کرد: «سرنوشت یمن بایستی با مشارکت همه طرف‌های یمنی تشکیل شود. ما مخالف هرگونه تجزیه کشور‌های منطقه و کشور‌های اسلامی هستیم».

امیرعبداللهیان همچنین به مذاکرات فعلی وین برای رفع تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: «مذاکرات در وین در مسیر خوبی قرار دارد و سرگرم توافق بر نقاط اختلافی در پرانتز‌ها هستیم».

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران درباره احتمال توافق در مذاکرات وین ادامه داد: «اگر طرف‌های مقابل با حسن نیت ادامه دهند، دست یافتن به توافق خوب، شدنی است»./فارس

کلمات کلیدی: امیر عبداللهیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار